CHP'li Meclis Üyesi AK Partili oldu

CHP

CHP Hacılar Belediye Meclis Üyesiyken partisinden istifa ederek bağımsız belediye meclis üyesi olan Naci Bodur, Ak Parti'ye kayıt oldu. Bodur'a rozetini takan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Partimize ve Hacılar'a hayırlı olsun, uyum içerisinde çalışac

ROZETİ AKÇAY TAKTI

CHP Hacılar Belediye Meclis Üyesi olarak uzun zamandır hizmet veren Naci Bodur partisinden istifa ederek bağımsız belediye meclis üyesi olmuştu. Bodur, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’ın girişimleriyle Ak Parti’ye kayıt oldu. Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık tarafından verilen yemekli toplantıya katılan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Bodur’a rozetini takarak hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Akçay, ‘Naci Bodur’a partimize katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ile uyum içerisinde çalışacağından hiçbir şüphem yoktur’ diye konuştu.

400 MİLLETVEKİLİNİ ÇIKARACAĞIZ

Akçay, ‘7 Haziran seçimlerinde Hacılar’dan büyük bir destek bekliyorum. Son seçimde Kırıkkale’den yüzde 64 oy çıkardık. Bu seçimde yüzde 64’ten de fazla oyla 3 milletvekilini meclise göndereceğiz. Ak Parti hizmetlerini hâlâ görmezden gelenler var. İnsanların gönlüne girerek bu hizmetleri göstereceğiz. 12 yıldır yapılan hizmetleri bizler biliyoruz ama gençlerimiz bilmiyor. Gençlerimize bu hizmetleri ve ülkenin nereden nereye geldiğini anlatmamız lazım. Bu hizmetler devam edecektir. 7 Haziran seçimlerinde Kırıkkale’den 3 Türkiye genelinde de 400 milletvekilini çıkaracağız’ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız